Nemesys Telecom

Al 30 jaar de zakelijke telefonie specialist

Nemesys Telecom logo

De telecom specialist Nemesys in Oud-Beijerland helpt je met je zakelijke telefonie wanneer je er zelf even niet meer uitkomt. Op kantoor en onderweg, wij zorgen ervoor dat jij en je collega’s optimaal bereikbaar zijn. Onze support professionals zorgen voor deskundig beheer van je telefoniesysteem. Wat het probleem ook is, dag en nacht, wij schieten je graag te hulp in heel Zuidwest Nederland.

Jarenlange ervaring en duidelijke taal

Al 30 jaar hebben wij kennis van zaken en werken wij aan een sterke basis voor je zakelijke telefonie. Omdat wij duidelijk vertellen wat wij aan het systeem aanpassen, kom je bij ons nooit voor verrassingen te staan. Of wij nu je vaste telefonie optimaliseren of je helpen met je mobiele bereikbaarheid. Wij rekenen scherpe prijzen en blijven altijd eerlijk tegen je. Dat is de kracht van telecombedrijf Nemesys in Oud-Beijerland.

Wij ondersteunen je bij iedere telecom uitdaging

Of je nu problemen hebt met je netwerk of zakelijke telefonie of dat je op zoekt bent naar inzicht of advies: wij helpen je hoe dan ook. Nemesys lost jouw problemen met vakkundig en eenvoudig op. Dat is een belofte waar je ons aan mag houden.

Rob de Zwart

Rob de Zwart

Meer weten of kennis maken?

Wil je meer weten over de diensten en oplossingen van Nemesys Telecom? Bel direct 088-633 1000 of vul onderstaand contactformulier in dan nemen wij spoedig contact met jou op!

Top