DGDO

Cybersecurity specialist

De Gezonde Digitale Organisatie (DGDO) helpt bedrijven en organisaties op weg naar digitale gezondheid. Het aantal zakelijke gebruikers dat te maken krijgt met vormen van cybercrime, zoals ransomware, blijft groeien. De trends op dit gebied zijn zorgelijk en benadrukken dat sterke beveiliging belangrijker is dan ooit.

Security awareness

DGDO speelt in op de veranderende digitale wereld en maakt organisaties, inclusief hun medewerkers, digitaal gezond. Internet is ontstaan als een middel wat we bij toeval zijn gaan gebruiken. Door een snel veranderde digitale wereld, met Internet of Things en Big Data, verandert ook de Europese wet- en regelgeving op het gebied van privacy.

De vraag is inmiddels niet meer of, maar wanneer organisaties getroffen worden door een cyberaanval. Het is daarom van belang om preventieve maatregelen te nemen, maar ook te weten hoe te handelen mocht de organisatie getroffen worden.

Dit is helaas niet alleen mogelijk met techniek. Het menselijke en organisatorische aspect speelt hierin een nog grotere rol. Van receptie tot directie, iedereen is verantwoordelijk voor de digitale veiligheid van organisaties.

Missie en visie

DGDO heeft als doel om organisaties te beschermen tegen cyberincidenten, door bewustzijn en weerbaarheid van medewerkers tegen cyberaanvallen te vergroten. We verbinden mens, organisatie en techniek en kunnen organisaties op die manier maximaal beschermen tegen cyberaanvallen.

Een veilige digitale wereld waarbij organisaties en hun medewerkers bewust zijn van gevaren en weerbaar tegen cyberincidenten. Organisaties moeten digitalisering kunnen omarmen voor een betere wereld, online en offline.

Christian Boertje

Christian Boertje

Erwin Hotting

Erwin Hotting

Meer weten of kennis maken?

Wil je meer weten over de diensten en oplossingen van DGDO? Bel direct 088-633 1070 of vul onderstaand contactformulier in dan nemen wij spoedig contact met jou op!

Top